loading...

Ристовска: Два телефонски оператора одбија да дадат податоци за следењето на комуникаците

Два телефонски оператора не одговириле на барањето на СЈО да дадат податоци за следењето. Специјалното авно обинителство за таа цел побарала од судот да им се издаде наредба на операторите да ги дадат бараните податоци. Специјалната јавна обвинителка Ленче Ристовска, во корист на истрагата,не ги кажа имињата на операторите кои одбиле соработка.

loading...
loading...
Close
WpCoderX