loading...

ЈАСМИНКА АНГЕЛОВА: ЧЕСТ МИ Е ДА ВЕ ИЗВЕСТАМ ДЕКА СУМ КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК ОД ВМРО ЗА МАКЕДОНИЈА

Драги пријатели!
Чест ми е да Ве известам дека сум кандидат за пратеник на коалицијата ВМРО за МАКЕДОНИЈА.
Чест ми е да Ве известам дека сум прва жена на нашата изборна листа во ИЕ 1. Чест ми е долгогодишната борба против криминалот, неправдата и незаконитоста да ја продолжам преку Законодавниот дом претставувајќи ги моите сограѓани за достоинствен живот на сите нас во нашата Македонија.
Ние доаѓаме, доаѓаме заедно!
Број 9 – ВМРО за МАКЕДОНИЈА!!!

loading...
loading...
Close
WpCoderX