loading...

Битола нема да чека ни од ВМРО ни од СДСМ, Битола сама ке си го врати сјајот

Господо Милошоски и Шекеринска. Ве цитирам. Вие госпоѓо Шекеринска велите БИТОЛА Е СПРЕМНА, а вие Милошоски велите БИТОЛА ЌЕ ДОБИЕ…..!!! Да ви кажам искрено – ЗА ПРВ ПАТ СТЕ ВО ПРАВО И ДВАЈЦАТА….!!! И тоа како БИТОЛА ќе добие се што до сега не доби..и тоа како е спремна многу одамна да го добие сето тоа..оти Битола голем дел од тоа, го имаше..само ВИЕ ГО ИСПУСТИВТЕ….!!!…Ама во оваа прилика…НЕМА ДА ЧЕКА ОД ВАС….!!! Кој сака нека го добие мнозинството на овие избори….БИТОЛА сама ќе се избори за ова..АМА НЕМА ДА чека демек ОД ВАС да ДОБИЕ….!!! Не го носите ОД ДОМА она што Битола требаше и треба да го добие. Јас ви ГАРАНТИРАМ дек БИТОЛА за скоро ќе си го поврати сјајот….а вам..на сите уништувачи и нејзини уназадувачи ЌЕ ИМ КАЖЕ ЗБОГУМ ЗА СЕКОГАШ…!!! А знаете од каде сум толку сигурен…..??? ЌЕ ВИ СЕ СЛУЧУВА НАРОД…!!! Затоа што на Битолчани им дојде преку глава да бидат МАНИПУЛИРАНИ И ЛАЖЕНИ….!!! И од страна на едните..и од страна на другите..!!! .ИМА ДА ВЕ НЕМА, особено вам индивидуалците, кои под капата на партиските идеологии ГО УКРАДОВТЕ ОВОЈ НАРОД….!! Едните велите ПЛАН ЗА МАКЕДОНИЈА..другите велите..ПРОВЕРЕНО….!! Ние ќе ви речеме само едно ..ПРОВЕРИВМЕ….И ДО СЕГА СИТЕ ВАШИ НАВОДНИ ПЛАНОВИ ЗА МАКЕДОНИЈА, БЕА ПЛАНОВИ ЗА ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ….!! ТОЛКУ ОД МЕНЕ за овие ваши изборни ветувања..!!!

Душко Груевски фб статус

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX