loading...

ДПМНЕ им овозможија на воени злосторници да седнат во собраниските клупи и на раководни позиции во власта

Мирјана Најчевска

Патриотите кои го поддржуваат ДПМНЕ им овозможија на воени злосторници да седнат во собраниските клупи и на раководни позиции во власта.
Можат да се пенават колку што сакаат, меѓутоа фактите зборуваат.
Тие ги сскаат обичните граѓани едни против други, а ги поддржуваат мафијашите од двете мафијашки семејства.
Патриоти.
Можеме подобро.
Сакаме промена.
Ние одлучуваме.
Доста е од мафијаши од различна вера и невера.

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX