loading...

Колкава е таа Македонија што сите ја продаваат

На времето Глигоров ја продавал Македонија. Потоа Бранко ја продавал Македонија. Потоа Бучко ја продавал. Пред некое време им текна дека и Борис и Љубчо ја продавале. Љубе го затворија зашто и он ја продавал Македонија. Сега велат дека Заев ќе ја продаде Македонија.

Аман бе другари колкава е таа Македонија што сите ја продаваат и никако да ја продадат?

loading...

Драган Алчинов фб статус

loading...
loading...
Close
WpCoderX