loading...

Макрадули: Амди знае како е зад решетки па ќе им сподели некое искуство

“Да потрошиш илјадници евра, извршиш притисок врз членство и администрација, и Амди да ти е ѕвезда, значи стварно си одлепил од реалноста. Единствено добро е што Амди знае како е зад решетки па ќе им сподели некое искуство како е во кафез.”

Фејсбук статус на Јани Макрадули

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX