loading...

Макрадули: Груевски кој бараше 63 пратеници за да не го уценува ДУИ, тврди дека албанските сограѓани во него имаат сојузник

Груевски, човекот кој и порано бараше 63 пратеници за да не го уценува ДУИ, тврди дека албанските сограѓани во него имаат сојузник. Штета што не мислеше на албанските сограѓани кога делеа тендери со ДУИ, и ги остави со ливада наместо индустриска зона, без гасификација, без помош при поплави, со неисчистени канали…

loading...
loading...
Close
WpCoderX