loading...

Носителите на погрешните политики мора да бидат казнети во најмала мера со отстранување од власта

Мирјана Најчевска

Ова значи дека власта со својата погрешна политика всушност е најголемиот убиец на граѓаните.
Носителите на погрешните политики со вакво огромно негативно влијание врз здравјето на граѓаните мора да бидат казнети во најмала мера со отстранување од власта.
Изгубивме 10 години во кои можеше да биде изградена трамвајска мрежа и во која можеше да биде зголемено зеленилото во Скопје наместо десеткувано затоа што многу мудриот народ го избра Коце за градоначалник.
Извинете ама ете јас некако немам верба во мудроста на луѓето кои си пукаат во глава и си ги убиваат своите деца.

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX