loading...

Ќе ги слушнеме ли останатите бомби?

Радмила на Топтема ја спомна венецијанската комисија и рече дека било среќа што таа комисија излегла со свое мислење за прислушкуваните разговори и со тоа мислење ја спречила намерата на власта да донесе закон за комплетна забрана на “бомбите”. И тоа е убаво, се согласувам.

Но, Рада заборави еден многу битен заклучок на таа комисија, која кажа дека разговорите кои што се од јавен интерес јавноста мора да ги слушне сите.

loading...

Па да ја прашам сега Радмила, ќе ги слушнеме ли сите ние како јавност останатите разговори, токму онака како што е мислењето на венецијанската комисија, на која што таа се повикува?

Роберт Милески

loading...
loading...
Close
WpCoderX