loading...

Артан Груби го закопа цело ДПМНЕ: Со Македонија владее УЧК

artan-grubi

„УЧК ја води владата на Република Македонија, УЧК го води Собранието на Р. Македонија, УЧК ги води општините во Р. Македонија….“

loading...

Артан Груби, Топ Тема, Телма, понеделник 30.11.2016

Патриоти од ДПМНЕ некој коментар ќе Ве молам???

loading...
loading...
Close
WpCoderX