loading...

ШОКАНТНО!!! јАНКО БАЧЕВ ТВРДИ ДЕКА ЗАЕВ ГИ ФИНАНСИТРА ЉУБЧО, ЉУБЕ И СТОЈАНЧЕ СО 300000 ЕВРА

Ви го пренесуваме фејсбук статусот на Јанко Бачев

Македонската демократија е како космодиск-изгледа шашаво, но функционира, рече еднаш претседателот Иванов и погоди?!

loading...

Еве зошто: Љубчо Георгиевски и Љубе Бошковски не сакаа да се видат и прозборат едно 8 години и сега одеднаш пред изборите Никола Груевски ги здружува заедно. Ден Дончев исчезна од Македонија пред 14 години (по изборите во 2002 година) и сега Зоран Заев му дава 300.000 евра за кампања и го здружува со Љубчо и Љубе кои претходно се здружени од Груевски, но, под услов Дончев да биде главен за финансиите во нивната коалиција. Службата за државна безбедност за еден ден му собира на Страшо Ангеловски 1.000 основачи со потпис на нотар и пред изборите е формирана партијата МААК која е осмата партија во коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ кои во минатото биле формирани и чии претседатели биле соработници на СДБ во самостојна Македонија.

Изгледа шашаво, ама функционира во Македонија?!

loading...
loading...
Close
WpCoderX