loading...

ШТО СЕ СЛУЧУВА НА КАЛЕ: По полициската акција вечерва прекинати домашните телекомуникациски линии на амбасадата на САД!

Амбасадата на САД вечерва остана без комуникации преку домашните телекомуникациски оператори.  Од амбасадата на нивната интернет страница, но и на твитер , информираа дека домашните телекомуникациски линии се прекинати, и дека за сите потреби ќе се комуницира преку американска линија, пренесува „Локално“.

Засега никој не ја соопштува причината зошто на амбасадата и е оневозможена комуникација преку домашните оператори.

loading...

 

Претходно Фокус информираше дека масовно полициско присуство попладнево било забележано  во непосредна близина на Амбасадата на САД во земјава . Минувачи, за Фокус сведочат дека полицијата го блокирала сообраќајот кај влезот на амбасадата .

loading...
loading...
Close
WpCoderX