loading...

БИЧИКЛИСКИ ПРОЦЕНУВА ДЕКА ДПМНЕ ЌЕ ОСВОИ 68 ПРАТЕНИЦИ

ПОЧНА ДА ГИ ФАЌА ХИСТЕРИЈА 🙂 како се наближува недела …и почнуваат зелени да тресат .
Прво тезата дека со над 70 % излезност ќе победи опозицијата се крајно несеризно и дебилни 🙂 дај боже да има излезност од на 70% тогаш вмро оди со над 68 пратеници .
Второ со голема излезност би победил сдсм само доколку води итоа дебело на анкетите пред изборите се друго е надеж за чудо 🙂
Трето неопределените секогаш се одлучиваат за победничката опција
Четврто тешка глупост е дека ќе добијат голем број албански гласови ,на денот на изборите ќе видите за кого гласаат истите
УФ КАКО ЌЕ ГО ЈАДЕТЕ УФ 🙂

Александар Бичиклиски фб статус

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX