loading...

ШОКАНТНО!!! СДСМ ГО НАПАЃА ДПМНЕ А РЕМЕНСКИ СО СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО НА МИТИНГ ВО КУМАНОВО

Имено, со службеното возило Ременски вечерва пристигнала на митингот во Куманово, а со тоа уште еднаш се докажува злоупотребата на службените ресурси, како и службените возила за приватни и партиски цели.

Претходен ваков случај беше забележан кога Наташа Методијева вработен службеник во кабинетот на министерка користела возило на министерството за приватни потреби и цели.

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX