loading...

Ордановски: Да беше Ќосето жив ќе го убиеше Груевски а не Заев

Груевски вчера на митингот испрати порака до Заев, велејќи му дека не треба да се повикува на Гоце Делчев.

– Да беше Делчев денеска жив, тој нема да можеше со него да се поздрави, на него ќе му беше пратен само Ќосето да ја заврши приказната со таков човек, испрати порака Груевски до Заев, рече Груевски на митингот во Делчево.

loading...

Според Ордановски, во нормални демократски држави со ваква изјава директно се губат изборите.

– Инаку, Ќосето не е познат по убивање на никој друг отколку на луѓе од ВМРО, вклучително и неговиот брат. Така што, сè се плашам дека ќе го убиеше Груевски, а не Заев, рече тој за А1он.

loading...
loading...
Close
WpCoderX