loading...

Полицијата го уапси Амди Бајрам во Кавадарци?

Во центарот на Кавадарци, полицијата го блокира изборниот штаб на Сојузот на Ромите на Амди Бајрам и Демократска партија на Ромите, под сомнение дека неколку лица внатре во просториите вршеле поткуп на ромското население. Наводно им се делеле по 1000 денари на лица од ромска националност.

img_20161209_190112

loading...

Откако биле откриени,  поткупувачите се заклучиле во штабот. Во моментов се очекува и судски налог за влегување“, известува наш набљудувач од Кавадарци.

Извор:  Цивил

loading...
loading...
Close
WpCoderX