loading...

ДРАМА ВО КУМАНОВО: Режимот тргна да го апси началникот на МВР поставен од СДСМ, ЦЕЛО КУМАНОВО Е НА НОЗЕ И ГО БРАНИ СО ЖИВ ШТИТ ПРЕД НЕГОВИОТ ДОМ!!!

Пристигнаа информации дека РЕЖИМОТ започнува со пресметка со опозицијата.

Има обид за АПСЕЊЕ НА НАЧАЛНИКОТ НА МВР КУМАНОВО Тане поставен од редовите на СДСМ !!!

loading...

ОПОЗИЦИОНЕРИ НА НОЗЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ ДА ЈА ОДБРАНИМЕ СЛОБОДАТА ВО КУМАНОВО !!!

ОДИМЕ ПРЕД КУЌАТА НА НАЧАЛНИКОТ НА УЛ ПОТОК СЕРАВА !!!

Линк до видеото овде.

loading...
loading...
Close
WpCoderX