loading...

Груевски! Не можеш да разбереш дека жедта на нацијата е за ПРАВДА и НОРМАЛНОСТ

Сака да каже – не ми се мешајте во мојата прчија, престанете да навивате Македонија да стане нормална држава. Оставете ме да правам што сакам и глумете дека има надеж за ЕУ и за НАТО.

Една работа греши. Амбасадорите (и тоа за жал многу малку од нив) не земаат страна на политичка опција. Туку на принципи. И тоа декларативно. Тоа што не можеш Груевски да го разбереш, е жедта на нацијата за ПРАВДА и НОРМАЛНОСТ! Затоа, најдобро повикај ги граѓаните да не ти се мешаат.

loading...

Никола Димитров фб статус

loading...
loading...
Close
WpCoderX