loading...

Локалниот младински совет на Крушево организира хуманитарна театарска претстава која ќе се одржи на 20.12.2016

Локалниот младински совет на Крушево организира хуманитарна театарска претстава која ќе се одржи на 20.12.2016 (вторник) во Театар Крушево. Ве очекуваме сите, со грижлива самосвест, распон на емоции, малку задимени светла и совршено дозиран хумор како жив штит на еден наш сограѓанин. Драматизација и режија: Никола Јованоски

loading...
loading...
Close
WpCoderX