loading...

ОТЕЦ ПИМЕН ГИ НОКАУТИРА ЌОСЕВЦИ: ТИЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА ГО СЛАВАТ БОГА СЕ ФАЌААТ ЗА ПИШТОЛОТ И КАМАТА

Се плашам да не почнат луѓе да се фаќаат за пиштолот и камата, а во исто време да го заборават Евангелието врз кое што стојат истите.
Без Евенгелието само можеме да се лажеме дека го сакаме Бога и татковината кога го мразиме братот свој.
Кога братот го ставаме на некој список…

loading...
loading...
Close
WpCoderX