loading...

ЗА КОЕ МНОЗИНСТВО ЗБОРУВААТ ДПМНЕ?

За какво мнозинство на граѓани зборува ДПМНЕ? Вкупно важечки се гласачки ливчиња од 1.153.972 граѓани. Значи за да имаат мнозинство им требаат 576.987 граѓани. За нив гласале 454.519. За какво мнозинство зборуваат? За каква воља на народот?

loading...
loading...
Close
WpCoderX