loading...

Шилегов најавува Бомба: Во лаги живееме 10 години, ке дознаете колку чини маглата што ја продаваат перата на болниот од белата партиска куќа

Деновиве особено е засилена пропагандата на провладините. Креирањето на лаги и извртување на тезите стана неподносливо лесно. Ама ете и тоа не е ништо ново. Во светот на лагите живееме веќе 10 години. Сега само има додаток на омраза. Кон се’ што на било каков начин му засметува на болниот од ” белата партиска куќа”. И повици за линч на неистоисленици. Домашни, а богами и странски. Па макар сите да влеземе во понор.

Затоа, редно е перјаниците на ваквите повици, пренесувачи и креатори на лагите, да ги објават своите даночни пријави и имотна состојба (црните пари нема да им ги броиме, а ги има. Бајаги). И тоа не заради мене, нас. Ние отприлика знаеме. Заради нивните следбеници, ако не за друго.

loading...

Да дознаеме конечно колку чини маглата во Македонија ..

Петре Шилегов

loading...
loading...
Close
WpCoderX