loading...

Милошоски и официјално го напушта Груевски, од вчера започнал да работи како Нотар

Еве го извадокот од Службен весник којшто потврдува дека Милошоски си нашол резервна позиција во нотарската професија, свесен дека Груевски заминува од политиката, а ВМРО-ДПМНЕ заминува во опозиција.

notar

loading...

Носителот на кандидатска листа на ВМРО-ДПМНЕ во изборната единица 5 и еден од најблиските соработници на Груевски напразно лажеше дека решението за нотар наводно му било во мирување и тој наводно останувал со Груевски и со партијата.

 

Потегот на Милошоски покажува дека почнаа напуштањата на Груевски и тоа од страна на неговите најблиски соработници.

 

Почнува и живот за граѓаните на Македонија кои гласаа против режимот, за промени во Република Македонија.

loading...
loading...
Close
WpCoderX