loading...

Заев се присетува на црниот понеделник, еве кој беше во прв ред на браникот на слободата! “Ова никогаш нема веќе да се повтори”

Никогаш да не се повтори! … а нема да се повтори ако никогаш не го заборавиме, црниот понеделник 24ти декември 2012 година.

loading...
loading...
Close
WpCoderX