loading...

Заврши броењето во Теарце 215 за СДСМ 148 за ДПМНЕ

1 кутија изброена. ВМРО: 148 гласа, СДСМ: 215, ДУИ: 1, ДПА: 1, Алијанса на Албанците: 1, неважечки: 1

loading...
loading...
Close
WpCoderX