loading...

Солза Грчева го патосира малото плашливо диктаторче од Центар: Боемска зрачи со долно сељаштво од 5000 децибели

Solza Grceva

loading...

Боемскава улица зрачи цел ден со такво долно сељаштво на 5000 децибели, не отру. Цитат од последнава песна “све девојке маторе треба да се затворе..оп, оп, оп.“ и се во тој стил. Ние немаме убави староградски песни, па требаше да се увезат овие?
Го знае ли некој значењето на боем? Страшно!

loading...
loading...
Close
WpCoderX