loading...

Албанците се спремни да коалицираат со оние кои сакаат да ги испратат во гасни комори

1. Спремни се да коалицираат со оние кои сакаат да ги испратат во гасни комори.
2. Отворено го поддржуваат фашизмот.
3. Не нудат подобар живот за граѓаните на Македонија, туку ветуваат дека кога ќе ги пљачкаат тоа ќе го прават на албански јазик.
4. Не ги казнуваат водачите кои очигледно ја изгубиле довербата на граѓаните.

ДУИ е партија која мора да исчезне од политичката сцена на Македонија исто како и ДПМНЕ.
Нивното исчезнување ќе биде првиот чекор во градењето на правна и демократска држава на сите граѓани кои живеат на територијата на Македонија.

loading...

Мирјана Најчевска

loading...
loading...
Close
WpCoderX