loading...

Макрадули: И Германија почна да и смета на ВМРО-ДПМНЕ, аман имате некој што е добар освен Орбан

Јани Макрадули фб статус

И Германија почна да и смета на ВМРО-ДПМНЕ, аман имате некој што е добар освен Орбан? А може на пример да направите анализа колку пари и каква соработка со Конрад Аденауер имало од доаѓањето на Груевски претседател на ВМРО-ДПМНЕ? Зошто не стават некој цитат од говорите на Милошоски и Груевски во август 2006-та дека Македонија ќе ги започне преговорите со ЕУ од 1.1.2007-ма, со превземањето на претседателството на ЕУ од страна на Германија? Имате огледало дома? Или само во џебот Ви се очите? Ама тие пари проклети да не се?

loading...
фотографија на Јани Макрадули
loading...
loading...
Close
WpCoderX