loading...

СДСМ МОРА ДА ФОРМИРА ВЛАДА

Во интерес на промените, СДСМ треба да понуди јавен договор за формирање влада со сите партии кои ќе прифатат: продолжување на мандатот на СЈО, формирање специјален суд, итно донесување ребаланс на буџетот за 2017 година заради рамномерен регионален развој, итно спроведување на сите реформи според Извештајот на Прибе и сите партии да бидат поканети во тим за реализација на национална стратегија во разговорите за разликите околу името со Грција

Пишува
Ѓорѓи СПАСОВ

loading...

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”

loading...
loading...
Close
WpCoderX