loading...

ВОЈВОДАТА СЕ ПОЈАВИ И ГИ ЗАМОЛКНА ОНИЕ КОИ ГО ИМАА ИСПРАТЕНО НА ПАТУВАЊЕ

За да бидеме коректни, на сите граѓани на Македонија им посакувам сѐ најубаво во наредните 31,536 Ms.
Да победат вистината, слободата и правдата.
Македонија може, Македонија има сили, Македонија памети и гледа кон иднината. Сите ужаси околу нас колку и да се тешки – се минливи.
loading...
loading...
Close
WpCoderX