loading...

4 деца на видни функционери пронајдени издрогирани и смрзнати на Водно?

Зошто јавноста крие дека пред два дена 4-ца наркомани заглавиле на Водно и биле спасени од студот. Дали се работи за дечиња од функционерчиња па се крие? Чисто од радозналост прашувам, кој и зошто го крие овој случај?

loading...
loading...
Close
WpCoderX