loading...

Героски бара од Миленко да си ставел вазелин кога ке го прими од албанците

Патриот, бе! А што стана со “племето”, а? Со “индијанците”? Со “второто полувреме”? Абе шупак ќе даде (добро де, со вазелин), само на власт да остане!

loading...
loading...
Close
WpCoderX