loading...

МОЛК НА СЈО & АЛБАНСКА ПЛАТФОРМА

Јове Кекеновски

1. Понудената Платформа на Албанците под патронат и диктат на Еди Рама може да ја прифати Груевски, меѓутоа не смее ВМРО ДПМНЕ, односно патриотите во ВМРО ДПМНЕ.
2. За да се прекине ова договорено билдање на лажен патриотизам и наводен нацинализам од двете досега владеачки партии редно СЈО на прес да и соопшти на нацијата каде и во кои странски банки имаат сметки нашите големи ,,патриоти” и ,,националисти”.
3. Оваа платформа и покрај основната цел сепак (во пресрет на доделувањето на мандат на идниот премиер) во позадина има и друга цел, а тоа е да го дефокусира вниманието на јавноста од досегашното криминално работење на раководствата на досегашните партии на власт во која наивно влаетаа и оние од Беса и Алијансата.

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX