loading...

Миа Костова жестоко го нападна дечкото кој самохраните мајки ги нарече канцер

Здраво Махоски! Ти пишува еден високо образуван канцер кој работи на три места напоредно, воспитува и расте дете на кое никогаш ништо не му недостига, особено не елементарна култура и здрав разум. А ти кој си? Латентни педери, воспитувани од простакуши, злоставувани чеда без нималку внимание растени во ‘нормални семејства’ со сите на број, истрауматизирани комплексаши од едикојси град кои ќе бидат заборавени после едно твитчуле со кое и сам ФИНКИ се срами, јадам за доручек! Али пошто си измет, такво нешто во нашето маленко семејство не кознумираме. Канцерот метастазира баш од причина што постојат такви импотентни мажуленциња како тебе со мал полов орган. Уште еден доказ зошто нефукнционалните семејства кои растат деца по секоја цена се анеуризма на општеството. Еве вака пука кога најмалку очекуваш. И за жал. Нема спас.

Миа Костова

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX