loading...

ЧЛЕНОВИ НА ДПМНЕ ПАЛЕЛЕ АВТОМОБИЛИ И КУЌИ?

Зошто ова не се објави на ТВ????
Командире на П.С Кочани Велковски како тоа нема кривична пријава за подметнувачите на пожар ???
Синоке после полноќ од страна на претсетателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ и уште еден член на дпмне, ЗАПАЛИЛЕ возило на МОЈ ЗЕТ, откако го запалиле неговиот автомобил, се упатиле кон С.Тркање за да запалат неколку куќи на нивни неистомисленици, тие отишле до куќата на на претседателот на СДММ и му ја полиле плевната, колата и влезната врата на куќата со бензин, но за срека излегол сопственикот на куќата и тие не успеале да не го запалат планираното и избегале, по што е повикана ПОЛИЦИЈА, лицата што се ПАЛАЧИ-КОСИЊА се приведени и откако дале исказ во полициска станица се пуштени, тие во полициската станица дале исказ дека имале во план да запалат неколку куки- но сепак се пуштени на слобода бидејки командирот на п.с Горан Велковски тврди дека нема индиции за кривично дело……..
П.С од вечерва поставувам мртва стража на мојата кука бидејки и јас сум бил во план да горам!!!!

Благојче Ѓоргиев фб статус

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX