loading...

КРИМИНАЛНА „империја“ која Груевски и Мијалков ја изградија, ќе ја снема

И Турската империја вака полека замирала, Дами и Господо. А западот со децении ја нарекувал “Болесникот од Босвор„
И секоја империја нити дошла преку ноќ, нити преку ноќ ја снемало.

Јасно е!
100% е јасно дека и НЕ ЕТИЧКАТА и КРИМИНАЛНА „империја“ која Груевски и Мијалков ја изградија, ќе ја снема.

loading...

Тоа е само прашање на време, но и прашање на нашиот ангажман во борбата против неа…

Казната што ќе ја добијат ќе биде правопропорционална од начинот и методите со кои ја попречувале и успорувале правдата…

ДА ЖИВЕЕ, СЛОБОДНА И ДЕМОКРАТСКА МАКЕДОНИЈА!

Зоран Јовановски

loading...
loading...
Close
WpCoderX