loading...

ЗЛАТОТО ПРОДОЛЖУВА ДА ЈА КРЕВА ЦЕНАТА

Златото продолжува со силното претставување четврти ден по ред, откако успеа да стигне нов 3-месечен врв, поддржано од политичките ризици во Европа и економските во САД. Благородните метали се зголемија до 1241 долари за унца. Златните фјучерси со рок на испорака во април се зголемија до 1242.50 долари, што е највисоко ниво од 11 ноември минатата година.

loading...
loading...
Close
WpCoderX