loading...

Професорката Најчевска без влакна на јазикот: Ќе се најдат пратеници со јајца да свикаат седница или ние граѓаните да влеземе во Собрание?

ИМАТЕ НАМЕРА ДА СВИКАТЕ СОБРАНИСКА СЕДНИЦА ИЛИ ЌЕ СИ ДРЕМЕТЕ ДОДЕКА НЕ ВИ НАРЕДАТ ДА СЕ САМОРАСПУШТИТЕ? ИЛИ МОЖЕБИ ЧЕКАТЕ ИЗИМ ОД ХАН ИЛИ ОД КУРЦ ИЛИ ОД ТРАМП ИЛИ …?

ВИ ТЕКНУВА? НАЈВИСОКО ЗАКОНОДАВНО ТЕЛО? СУВЕРЕНИТЕТ НА ГРАЃАНИТЕ ПРЕНЕСЕН ВРЗ ВАС? ЗАСТАПУВАЊЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ?

loading...

ЌЕ СЕ НАЈДАТ 20 СО ЈАЈЦА ИЛИ ЈАЈНИЦИ ДА ПОБАРААТ СВИКУВАЊЕ НА СЕДНИЦА? ИЛИ ДА СИ ВЛЕЗЕМЕ НИЕ ГРАЃАНИТЕ ВО СОБРАНИЕ И ДА ГО ЗЕМЕМЕ ОНА ШТО ВИ ГО ДАДОВМЕ ВО ПОЛНА ВЕРБА?

Мирјана Најчевска

loading...
loading...
Close
WpCoderX