Home / Uncategorized / Професорката Грчева влага во трка за Градоначалник на Центар
loading...

Професорката Грчева влага во трка за Градоначалник на Центар

Solza Grceva
пред 3 часа ·

Ќе го тргнам статусот кој ги испровоцира луѓето да употребат најдолни оружја од своите преполни подруми. Но, ќе се сетите на него веќе за неколку дена. Ако се сетите, ако не, здравје. Денес е прочка, но не им проштевам на одредени мои пријателки/пријатели “во живо, не од ФБ“ кои не се наоѓаат побудени да реагираат кога се употребува најдолен речник против мене од разни деликвенти.А се божем интелектуалци. И божем се дружиме. Хаха…Само кликнуваат за тоа колку ми била убава елката. Нека ми го заборават телефонот и адресата. Најмалку да ми пишуваат тајно во inbox. Такви“ храбри“ суштества ама ич не ми требаат. Поздрав и убав празник.
А на Жерновски му порачувам: Ќе имаш голема конкуренција за Градоначалник на Центар.

loading...
Ми се допаѓаПокажи повеќе реакции

Комент

loading...
Close
WpCoderX