loading...

Каде беа припадниците на МВР додека ќосевци тепаа новинари?

Каде беа припадниците на МВР додека новинарите ги тепале? На протестите на Шарена беа во голем број но за да ги тепаат протестантите! Затоа сега ги немало. Немале задачи за извршување!

loading...
loading...
Close
WpCoderX