loading...

(ВИДЕО) ПОВТОРНО НАПАД ВРЗ НЕВИНАР: БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ МЕТА НА ЌОСИЊАТА

Нападот врз новинарот Борјан Јовановски е очигледно оркестриран од ВМРО ДПМНЕ затоа што видеото прв го објави Миленко на својот фб профил, што значи дека напаѓачите нему му го дале за да го шири по социјалните мрежи.

loading...

 

loading...
loading...
Close
WpCoderX