loading...

Ванковска повторно против Шарените: Не требало да ја исмеваат Ивона за гаќите

И јавноста пак си најде сеир! Наместо „нема правда, нема мир“, сега се скандализира од даночно затајување и купување долен веш, шминки и душеци – како своевремено со Зоки и Горде и Хју Грант! Знам дека на Шарените веќе не им се протестира, а мене дури сега ми пука филм: па, за ова ли се маршираше? За шамарите, тендерите и даночното затајување ли правеа маички со трите „хероини“, па дури и револуција (би имале право да прашаат)? За албанска платформа ли го гласавме Заев, па и Сеља да му биде фактор (реален мандатар) во влада? Не знам кој им е пи-ар советник, ама ЕПТЕН ја утнаа! ЕПТЕН прокоцкаа се’ за што (наводно) се бореа! Оној упропасти бомби, овие упропастуваат тоа што преостана од бомбите.

 

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX