loading...

Шеќеринска: На Илија Димовски може да му се случи Оливер Андонов

Во овој момент наша цел е да се стави крај на блокирано и затворено собрание и наша цел е тоа да се случи и ќе преземеме се тоа да се случи. Ако одлучи парламентарното мнозинство тогаш Димовски ќе биде претседател на комисија за избори и именување-рече заменик претседателот на СДСМ Радмила Шекеринска во емисијата на Тв 24 Отворено.

 

loading...


loading...
loading...
Close
WpCoderX