loading...

Цеца да ти била античка Македонка

Цеца да ти била античка Македонка😊 се покрила со македонското знаме за никој да не може да помине црвено жолтата линија.
А Аркан од секогаш беше тврдокорно за заедничка Македонија и за заеднички сојуз против “клетите” Шиптари. На Стефчо Јакимовски му била посветена песната “Громе мој”.

loading...
loading...
Close
WpCoderX