loading...

Зврлевски и Вангеловски и денеска имаат обврска да се уапсат самите себе!

Зврлевски и Вангеловски и денеска имаат обврска да се уапсат самите себе!

Да ги оставиме прашањата кај биле Зврлевски и Вангеловски во времето на незаконско прислушување и злоупотребите на снимените материјали, тие и денеска, по тоа што го рекоа на меѓунатодната конференција во Скопјанг, имаат законска обврска да се уапсат самите себе и четиричлената банда од вмро-дпмне на чело со витезот од Малта, плус Михајло и Филимена и, се разбира, Срчан Керим, како минимална професионална реакција!

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX