loading...

Милчин: Ој бедо и несреќо македонска!

Ај нека го потпрашаат владиката за изродите и крвниците Василије Трбиќ и Јован Бабунски од Богомила. И, нека го потпрашаат и што му бил нему Бабунски.

Ој бедо и несреќо македонска! Да се вратеше Тодор Александров од мртвите, божемниве тодоралександровисти ќе добиеја по една клоца (поради неписменост) или по еден куршум в чело (поради колаборантство).

loading...

Со кого се сликале!? Ај нека го потпрашаат владиката за изродите и крвниците Василије Трбиќ и Јован Бабунски од Богомила… И, патем, нека го потпрашаат и што му бил нему Јован Бабунски.
(Фејсбук статус на Владимир Милчин)

loading...
loading...
Close
WpCoderX