loading...

ВРЕМЕ Е ШАРЕНИТЕ ПОВТОРНО ДА СЕ ВРАТАТ НА УЛИЦА

Можеби е време шарените да се вратат на улиците.

Доста беше шетање на морони кои ниту ја знаат историјата, ниту знаат што бараат, ниту пак знаат што им треба.

loading...

Мора да ја продолжиме борбата со борба против незнаењето и функционалната и апсолутна неписменост на граѓаните на Македонија.

Се додека се држиме до идејата дека попаметниот попушта, ќе тонеме во ѓубрето кое секојдневно го продуцираат неписмените.

Граѓаните заслужуваат подобро. Едноставно заради тоа што се луѓе кои живеат во 21 век и имаат право на живот кој соодветсвува на цивилизациското ниво на 21 век.

Време е да ги срушиме полските ќенефи и да ги исчистиме фекалиите излеани на сите страни.

loading...
loading...
Close
WpCoderX