loading...

Тие со бричени глави и дебели крстови околу вратот приви ке ги пикнат главите под јорган при првиот куршум

Сепак една работа ми дава надеж-Она -што се случуваше во крајот на 19 и почетокот на 20 век не беше братоубиствена војна меѓу македонскиот народ туку свирепи убиства на не истомислениците! Мислам дека не постојат услови за таква работа денес кај нас! И на крајот тие со бричени глави и со крстови на вратовите први ќе бидат под јорган планина при првиот фијук на куршумот! Да се спореди ГДОМ и Движењето за единствена Македонија со Шарените е смешно-Во својата основа првите се исклучиви и единствени во наметнатата глупост, вторите се разновидни со разновидност од типот вариетас делектат, со широка култура и несомнено зборување на странски јазици од околу 80% кои кај милите патриоти не е ни 0.8%. Многу ме загрижи додуше високиот СФП кај младите македонци, тоа е голема закана за иднината на Македонија и зборува за несоответното образование на Македонците!

Цане Соколовски

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX