loading...

Ова е човекот што се јавил да ја раскине коалиција меѓу ДПМНЕ и ДУИ

Поздрав до будалите!

Возљубени чеда во Господа,
Јас сум тој што се јави на телефон кога веќе беше договорена коалицијата меѓу вмро и дуи врз база на тиранската платформа!
Сакавме да видиме како ќе реагира вмро!
Потоа сакавме да видиме како ќе реагира сдсм!
Па, пешаците и моторизираните бригади на вмровските идиоти!
Тиранската платформа ја пуштивме како полиграфски инструмент за детекција на лажовите и како лакмус за кретените, обичните будали, корупмпираните хохштаплери, климоглавите идиоти и кара ками шевите пувли.
Сите сте снимени, тонски и видео, сите сте нумерирани, сите сте картотекирани, сите ќе бидете хемиски кастрирани , освен оној бе, тмен, како се велит и едноокиот будала, нив ќе мора да ги кастрираме со цигли намачкани со лут буковец!
Ќе можете да се занимавате само со везење на платна за над шпорет. Кал и Опи ќе би пее а Патакот ќе би свири Кирил Ица, оп жика, жика, дрма ми се кабаница!

loading...

Бранко Тричковски

loading...
loading...
Close
WpCoderX