loading...

Локвенец: Артан Груби не спаси со Стефан Богоев

-Ужас, се познаваше дека се обучени, професионалци, службени лица или криминалци од една страна и наркомани и постари лица со очигледен ментален проблем. Единсвена мисла и дилема беше дали е издадена команда за 5- 6 силни шамари или 5-6 убиени пратеници – вака го започна сведочењето од ужасот кој го доживееа пратниците во Собранието, за Бриф, пратеникот од СДСМ, Хари Локвенец.

Според неговите кажувања, клучна улога за извлекување на „жива глава“ од таму одиграл пратеникот од ДУИ, Артан Груби чие обезбедување го пробивало патот низ толпата до една од канцелариите на пратениците каде успеале да се спасат заедно со колегата Стефан Богоев.

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX